PME gepensioneerdenbijeenkomsten 2018

Welkom op de inschrijfsite voor de PME gepensioneerdenbijeenkomsten.

U ontvangt iedere maand pensioen van PME, het Pensioenfonds van de Metalektro. Ook krijgt u een paar keer per jaar PME magazine in de bus. Veel meer contact is er in de meeste gevallen niet. Dat vinden wij jammer, zeker in deze onzekere tijden. Daarom willen wij onze gepensioneerden wat vaker ontmoeten. Dat doen we op de gepensioneerdenbijeenkomsten.

Belangrijkste onderwerpen van gesprek zijn de financiële positie van het pensioenfonds, het beheer van de pensioengelden en uw pensioen. Daarnaast treedt er een bekende schrijver, acteur of zanger voor u op. De pensioenconsulenten zijn aanwezig om vragen over uw persoonlijke situatie te beantwoorden. Ook zijn er leden van het Verantwoordingsorgaan, die uw belangen bij PME behartigen, aanwezig.

Draagt u een gehoorapparaat, dan is er tijdens de lezingen een mobiele ringleiding aanwezig. Ook zijn er gewone koptelefoons met versterkt geluid aanwezig.
Alle locaties zijn goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen. 

Op deze site vindt u waar en wanneer de bijeenkomsten plaats vinden, het programma en een routebeschrijving naar de locaties. En natuurlijk kunt u zich inschrijven.

Wij hopen u op een van de bijeenkomsten te mogen verwelkomen.

6 november - Theater Markant in Uden 

4 december - Zuiderstrand Theater in Den Haag

Inschrijven