PME gepensioneerdenbijeenkomsten 2019

Welkom op de inschrijfsite voor de PME gepensioneerdendagen.

U ontvangt iedere maand pensioen van PME, het Pensioenfonds van de Metalektro. Ook krijgt u een paar keer per jaar PME magazine in de bus. Veel meer contact is er in de meeste gevallen niet. Dat vinden wij jammer, zeker in een tijd dat pensioenen veel in het nieuws zijn. Daarom willen wij onze gepensioneerden wat vaker ontmoeten. Dat doen we op de gepensioneerdenbijeenkomsten.

Belangrijkste onderwerpen van gesprek zijn de financiële positie van het pensioenfonds, het beheer van de pensioengelden en uw pensioen. Daarnaast nodigen wij een bekende zanger/entertainer uit om voor luchtiger vermaak te zorgen.

De pensioenconsulenten zijn aanwezig om vragen over uw persoonlijke situatie te beantwoorden. Ook zijn er leden van het Verantwoordingsorgaan, die uw belangen bij PME behartigen, aanwezig.

Op deze site vindt u waar en wanneer de bijeenkomsten plaats vinden, het programma en een routebeschrijving naar de locaties. En natuurlijk kunt u zich inschrijven. Alle locaties zijn goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen. Geluidsversterking is in de zaal aanwezig.

Wij hopen u op een van de bijeenkomsten te mogen verwelkomen.

Inschrijven